EXTERIEUR GLASREINIGING IN HOGE GEBOUWEN

Neem contact op!

Ontwikkelende technologie en differentiatie wens van de bedrijven; heeft geleid tot de vraag naar hoogbouw en het gebruik van verschillende technische toepassingen om aan deze vraag te voldoen. Zo wordt “de hoogste” titel geassocieerd met prestige en achtbaarheid voor bedrijven. Om deze reden neemt het aantal hoogbouw met de dag toe en wordt bijna elke dag een nieuw wolkenkrabberproject gestart.

Hoewel de meeste van deze gebouwen zijn gebouwd met slimme systemen, is de toegang tot de gevels van de wolkenkrabbers beladen met “technische fouten en toegangsproblemen”.

Het oplossingsvoorstel van de onervaren ingenieurs van toegang tot de buitengevels zijn meestal een bekende cliché: “gevelliften”.

Zijn Rope Access toepassingen Veilig?

• In ontwikkelde landen van de wereld is Rope Access toepassingen de “Meest veiligste methode op hoogte werken” die al jaren wordt gebruikt.

• De toepassingen beschikken over internationale trainings-normen en materialen over dit onderwerp

• Beheerd door “Rope Access Certification Systems (SPRAT – IRATA), dat over de hele wereld wordt geaccepteerd

• Houdt het kennisniveau van monteurs actueel met up-to-date trainingen

• Het is één van de snelste werkmethoden met het bereik en toegang tot het veld en als laatst het veld verlaten

• Aangezien ze geen vaste toegangspunten gebruiken die het uiterlijk van hoogbouw zullen verstoren wordt er “schoon werk” aangeboden

• Het is de minst risicovolle werkwijze ter wereld op het gebied van “Werken op Hoogte” ten opzichte van de arbeidsongevallenpercentages.

Met ATLAS; Werken op Hoogte en Rope Access

Geen Zware kraan- geen steigers- geen gevelliften

UW VEILIGE OPLOSSINGSPARTNER OP HOOGTE IS ATLAS …